Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών συμμετείχε στο European Union of one and multi colors

 


Μετά από ένα χρόνο επίπονης δουλειάς  στο πρόγραμμα Teachers4Europe και πολλών προβλημάτων, λόγω covid-19, πριν από λίγες ημέρες το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών έλαβε   ετικέτα ποιότητας για το έργο European Union of one and multi colors. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι  το ανθρώπινο δυναμικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών, οι μαθητές που έλαβαν μέρος στο παρόν πρόγραμμα  και οι γονείς τους, που στήριξαν την προσπάθεια καθ' όλη τη σχολική χρονιά 2020-21 



Επίσης ένα μεγάλο μπράβο θα πρέπει να πούμε στις εκπαιδευτικούς Αργυρώ Αρβανιτά,  Κατερίνα Δεκαβάλλα, Χρύσα Κοτρογιάννη, Χαρά Ζιάκα και τον διευθυντή του σχολείου κο Θεόδωρο Μπισμπικόπουλο για την άψογη εργασία τους.  

Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν στις συντονίστριες του προγράμματος Βασιλική Κολούτσου και Βούλα Τσίχλη. 

Στόχος του προγράμματος ήταν οι μαθητές να γνωρίσουν τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες που διέπουν την  Ευρωπαϊκή Ένωση,  να επικοινωνήσουν με μαθητές  άλλων χωρών μέσω των νέων τεχνολογιών, να  καλλιεργήσουν δεξιότητες όπως η συνεργατική και  διερευνητική μάθηση. 

Σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία  των συνεργαζόμενων σχολείων και στην αλληλεπίδραση των μαθητών  έπαιξαν διάφορες ψηφιακές εφαρμογές και εργαλεία. 

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 12 εκπαιδευτικοί και 74 μαθητές από Ελλάδα, Τουρκία, Μάλτα, Βέλγιο και Πολωνία.

Σχόλια