Κύπελλο Ευβοίας: Ισόπαλη η Καστέλλα με την Δροσιά


 Καστέλλα και Δροσιά αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου της πρώτης φάσης του κυπέλλου Εύβοιας ‘Πανταζής Απόστολος’.

Παιχνίδι γοήτρου και στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τις δυο ομάδες, που είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 5′ με σουτ του Θ. Γραμματικόγιαννη, που αξιοποίησε ασίστ του Γκάβαλη. Τέσσερα λεπτά μετά είχαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τελική προσπάθεια απ’ τα πλάγια του Γ. Παπαδόπουλου, που κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 24′ είχαν ακόμη μια καλή στιγμή με τελική σουτ του Σίμωση από κοντά, που δεν βρήκε στόχο. Ο ΑΠΚΟ άγγιξε την ισοφάριση στο 45′ με κεφαλιά του Λάμπρου (σέντρα από Χ. Ελευθερίου), με τον Αναστασίου να αποκρούει σωτηρία. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-1 στο 59′ με γκολ του Αυλωνίτη, που με σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, ενώ δύο λεπτά μετά είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Διοκμετζίδη. Το τελευταίο μισάωρο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με το αποτέλεσμα να μένει στην ισοπαλία ως το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ιωάννου-Πασχαλίδης.

ΓΚΟΛ: 5′ Θ. Γραμματικόγιαννης-59′ Αυλωνίτης.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αναστασίου, Θ. Γραμματικόγιαννης (90′ Λεοντής), Στούπας, Ι. Αργύρης (65′ Νήρας), Κουβούσης, Σίμωσης, Ντεγιάννης, Γιούλης, Γκάβαλης (65′ Α. Παπαδόπουλος), Τ. Γραμματικόγιαννης, Γ. Παπαδόπουλος (90’+3′ Καλογιάννης).

ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Ξαρχάκος, Διοκμετζίδης, Τζίδρας (67′ Φρυγανάς), Δεληγιάννης, Θ. Κουτσαυλής, Αυλωνίτης, Ζουρμπουλής (67′ Β. Τουλίτσης), Σουλιωτάκης (46′ Χ. Κουτσαυλής), Λάμπρου, Βαρσαμάς (46′ Άλκο), Χ. Ελευθερίου.

eviasports










Σχόλια