ΑΠΟ Καστέλλας: Φιλικό με Εθνική Ενόπλων

 


Φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ενόπλων διοργάνωσε ο ΑΠΟ Καστέλλας, στα πλαίσια του εορτασμού των 55 χρόνων από την ίδρυση της (21/12/1966).



Στην εκδήλωση ο ΑΠΟ Καστέλλας τίμησε τον Πλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Σπύρο Ανδριόπουλο και τον Μητροπολίτη Καρπενησίου Γεώργιου Ρέμπελο, που κατάγεται από την Καστέλλα.


Το παρών στην εκδήλωση του ΑΠΟΚ έδωσαν ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, εκ μέρους της ΕΠΣΕ ο πρόεδρος της Γιάννης Ρέτσας και ο γενικός γραμματέας της Γιώργος Πίσχινας, καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Η εκδήλωση διανθίστηκε μουσικά από τη Φιλαρμονική Διρφύων-Μεσσαπίων και τον Σύλλογο Γυναικών ‘Η έκφραση’ από τα Ψαχνά.


Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης η ομάδα της Καστέλλας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Εθνική Ενόπλων


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Κοντογιαννίδης-Καραδήμος.


ΓΚΟΛ: 35′ Τσούμαρης-31′ Οικονομόπουλος.


ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αναστασίου, Νήρας, Ι. Αργύρης, Κουβούσης, Θ. Γραμματικόγιαννης, Σίμωσης, Ντεγιάννης, Α. Γραμματικόγιαννης, Γκάβαλης, Τσούμαρης, Γ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι: Στούπας, Μυλωνάς, Λεοντής, Καλογιάννης, Α. Παπαδόπουλος.


ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Θόδωρος Παχατουρίδης): Τσιώτης, Βόσδου, Μπούζας, Οικονομόπουλος, Βατουζιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Σαμπάνης, Γκαμάλ, Πετριτάι, Καζάκος, Καλτσάς. Έπαιξαν και οι Κυπραίος, Γκουγκουλής, Γκουντρουμπής, Σαντικόι.




eviasports

Σχόλια