Α’ ΕΠΣΕ: Μακρυκάπα-Δροσιά 4-2

 


Η Μακρυκάπα επικράτησε της Δροσιάς 4-2, για την τρίτη αγωνιστική της Α’ Τοπικής.



Οι ‘λύκοι’ άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό με τον Κούκα να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, με τον Χ. Ελευθερίου να ισοφαρίζει στο 12′ για τον ΑΠΚΟ, με σουτ μέσα απ’ την περιοχή. Ο Γκρινιάρης με προβολή -έπειτα από εκτέλεση κόρνερ- έδωσε και πάλι το προβάδισμα (2-1) στον ΑΟΜ, στο 36′, ενώ στο 59′ ο Μπαλαμπάνης αύξησε το προβάδισμα (3-1) των γηπεδούχων, με εκτέλεση φάουλ. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, με τον Σουλιωτάκη να μειώνει 3-2, όμως ο Κωνσταντάγκας ‘σφράγισε’ το ‘τρίποντο’ της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Δάλλας-Ιωάννου.


ΓΚΟΛ: 1′ Κούκα, 36′ Γκρινιάρης, 59′ Μπαλαμπάνης, 90’+3′ Κωνσταντάγκας-12′ Χ. Ελευθερίου, 62′ Σουλιωτάκης.


ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας): Κηρόπουλος, Λέκκας, Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Μπατζέλης, Λούρος (90′ Σ. Στούμπος), Γκίκας, Λειβαδίτης, Κωνσταντάγκας (90’+3′ Ρουμπής), Σίδερης (87′ Β. Βουρδάνος), Κούκα (76′ Αλαφάκης).


ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λαμπρού): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Φρυγανάς, Δεληγιάννης, Θ. Κουτσαυλής, Αυλωνίτης (83′ Λουκάς), Ζουρμπουλής, Σουλιωτάκης, Λάμπρου, Βαρσαμάς (22′ Ζαχαράκης λ.τ., Χ. Ελευθερίου.


eviasports

Σχόλια