Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Παντριαδικός-Ληλάντιο 6-3

 


Ο Παντριαδικός επικράτησε του Ληλαντίου 6-3, για την τρίτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Β’ Τοπικής.



Ο Κρεμασμένος άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ στο 6′ και ο ίδιος σκόραρε ξανά στο 33′, διπλασιάζοντας τα τέρματα τους. Η ομάδα της Τριάδας αντέδρασε και πριν τη λήξη του ημιχρόνου και ισοφάρισε με δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό, των Καραντάκη (43′) και Καραμπά (44′). Με αυτογκόλ του Τσώκου, στο τρίτο λεπτό της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα (2-3), όμως η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Ισοφάρισαν (3-3) στο 60′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Καραντάκη και τέσσερα λεπτά μετά με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καραμπά πήραν το προβάδισμα (4-3). Ο Καραντάκης έβαλε άλλα δύο γκολ (τέσσερα συνολικά), στο 85′ και στο 89′, ‘σφραγίζοντας’ τη νίκη του Παντριαδικού.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ακριώτης-Γεωργαράς.


ΓΚΟΛ: 43′ & 60′ & 85′ & 89′ Καραντάκης, 44′ & 64′ Καραμπάς-6′ & 33′ Κρεμασμένος, 48′ Τσώκος (αυτογκόλ).


ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Τάκης Ακριτίδης): Πάττας, Εμάνουελ (64′ Καλάης), Σταματέρης, Τσώκος, Καρατζάς (37′ Δ. Χασάνδρας), Αργυρίου, Καραντάκης, Ζουρμπουλής, Σαρρής, Καραμπάς, Ανδριόλας (73′ Γ. Χασάνδρας).


ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Νίκος Ρόγκας): Κόκκινος, Μπαρίτας (81′ Ηλιόπουλος), Νάνος, Ντούρμας, Λαμπρόπουλος (81′ Βλάχος), Ματσούκας, Κρεμασμένος, Νικόλαρος (68′ Μάρκου), Τζινάι (68′ Γκούμας), Μικράκης (46′ Ν. Μαρτσούκος), Καπουρίτης.

eviasports

Σχόλια