6η Ανάβαση στο Μονοπάτι της Ηρούς. Δείτε φωτογραφικό υλικό.

 

Τίποτα στο σύμπαν δεν χάνεται. Απλά παίρνει μια άλλη μορφή. Ή όπως κάποια στιγμή είχε πει και ένας πολύ καλός μου φίλος, γίνεται μεταμόρφωση όπως η κάμπια σε πεταλούδα. Το ίδιο και η ψυχή της πολυαγαπημένης Ηρούς, την οποία δεν γνώρισα ποτέ από κοντά, αλλά μέσα από το Μονοπάτι της είναι σαν να την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. 

Για 6η χρονιά φέτος, την Κυριακή το πρωί αρκετοί ήταν αυτοί που μαζεύτηκαν και απόλαυσαν την υπέροχη διαδρομή του Μονοπατιού. Μπορεί να έχει υποστεί το έδαφος πολλές καταστροφές, από τις περυσινές πλημμύρες, μπορεί η διαδρομή να έχει δυσκολέψει, αλλά η όλη μαγεία του περιβάλλοντος μαζί με την παρουσία της Ηρούς, έκαναν την όλη διαδρομή μαγική και ευχάριστη. Το πράσινο, το αεράκι, το τιτίβισμα των πουλιών, οι μανίτες σε κάποια σημεία, οι ομορφιές της φύσης, οι ανηφόρες και οι κατηφόρες, οι δυσκολίες και πολλά ακόμη που σχετίζονται με την πεζοπορία και την ορειβασία είχαν την τιμητική τους. 

Εγώ προσωπικά πάντως για αυτή την υπέροχη ημέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κο Γιώργο και την κα Χρυσή, γονείς της Ηρούς, που τον πόνο τους τον μεταμόρφωσαν σε δημιουργία και το όνειρο αυτής της υπέροχης ψυχής το έκαναν πραγματικότητα. Συγχαρητήρια και σε όλους τους εθελοντές του Μονοπατιού μικρούς και μεγάλους, που έχουν αφιερώσει αρκετό από το χρόνο τους για να φέρουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, στη ΔΗΚΑΔΙΜΕ και στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων που έδωσαν πνοή ζώσα στο Μονοπάτι αυτό και θα συνεχίσουν να δίνουν για αρκετά χρόνια ακόμη. Συγχαρητήρια και σε όσους φανερούς και αφανείς "ήρωες" έχουν γίνει μέλος της οικογενείας του Μονοπατιού και συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά στην Ανάβασή του. 

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη αλλά δεν θέλω τουλάχιστον σε αυτή μου την ανάρτηση. Για αυτό θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Αντάμωση του Χρόνου και η ψυχή της Ηρούς να συνεχίσει να μας δίνει την οδό της Ανάβασης του Μονοπατιού της! 




























@pragikos

Ανάβαση στο Μονοπάτι της Ηρώς στα Πολιτικά. Η Ηρώ θα ζει για πάντα

♬ Ήχοι φύσης - Guru Woof Χαλαρωτική παιδική μουσική & Παιδικά Τραγούδια Loulou & Lou & Loulou & Lou

Σχόλια