Μαραθώνιος Αγάπης την Κυριακή στον Δήμο Διρφυων-Μεσσαπιων


 Ο σύλλογος Δρομέων Ψαχνών και διάφοροι πολίτες του Δήμου μας με υψηλό αίσθημα ανθρωπιάς θα πραγματοποιήσουν ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Αγώνα Αλληλεγγυης την Κυριακή 14/11/2021 για τον 15χρονο Γιαννάκη από τη Δροσια ,ο οποίος ξαφνικά έπαθε καρδιακή ανακοπή και ισχαιμική εγκεφαλοπαθεια,μετά από πολυκαιρη νοσηλεία σε εντατική κλινική,  αυτή τη στιγμή βρισκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Αγ.Αναργυρων .

Οι βλάβες μεγάλες

μα και οι ανάγκες τεράστιες και αβασταχτες για την οικογένεια,μα και η θεληση του Γιάννη για τη Ζωή ποιο μεγαλη και πρέπει να βγει νικητής από αυτή τη μάχη...του αξίζει..γι'αυτό όλοι μαζι να σταθούμε πλάι του,να του δώσουμε το χέρι να κερδίσει αυτό τον αγώνα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την Μακρυκάπα τις...και θα συνεχίσει στην Αττάλη, Τριάδα,Μακρυμάλλη,Καστέλλα, με τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία Ψαχνών,με στάσεις σε κάθε χωριό για να προσφέρετε την αγάπη σας!!!!


Σκέφτηκε ότι ένα Ευρώ δεν μας κάνει πλουσιοτερους αλλά θα βοηθησει όμως να γυρισει πισω στη ζωή ..ο Γιάννης....πιστεύουμε σε εσάς...να μας περιμένετε...

Ώρα συνάντησης 8:30 το πρωί της Κυριακής στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972610008

Σχόλια