Το 3ο Δημοτικό σχολείο Ψαχνών σε τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία

 Το σχολείο μας συμμετείχε στις 16-17 Μαΐου  στην 2η Ολυμπιακή Εβδομάδα που διοργάνωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ομοσπονδία. Οι μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις εμπειρίες των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους. Συγκεκριμένα η Δ’ συνομίλησε με τον πρωταθλητή ποδηλασίας δρόμου Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, η Ε’ με τον χρυσό Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία Στέφανο Ντούσκο και η ΣΤ’ με τον πρωταθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες, Παναγιώτη Γκιώνη. 

Με την συμμετοχή μας αυτή στην 2η Ολυμπιακή Εβδομάδα κληρωθήκαμε να συμμετέχουμε σε τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία.  Η  εκπαιδευτική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 3 - 5 Ιουνίου 2022 και τα έξοδα για τη μετακίνηση, τη διαμονή και τη διατροφή θα αναλάβει η ΕΘΝΟΑ.

 Κάθε ένα σχολείο  από  τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, θα συμμετάσχει με 10 μαθητές και 2 εκπαιδευτικούς.  Όλοι θα διαμείνουν, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου στεγάζεται η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία.

 Μια μοναδική εμπειρία για όλους μας.

Συγχαρητήρια στον Γυμναστή μας Χρήστο Τυχάλα για την πρωτοβουλία του. 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του σχολείου.

Καλά να περάσουμε.

Ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών

Θεόδωρος Μπισμπικόπουλος 






Σχόλια