Η "Μάχη των Βρυσακίων" ταξίδεψε στην Αγία Άννα

 Λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι σαν να μην υπάρχει. Μπορεί κάποιος να μάθει την ιστορία του με διάφορους τρόπους, όπως μέσω του ντοκιμαντέρ της Μάχης των Βρυσακίων.  Το παρόν ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης στην Τοπικη Κοινότητα της Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια παρουσία του Δημάρχου κου Τσαπουρνιωτη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πολλών προσκεκλημενων.  Την ταινία προλόγισε η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων κα Μύταλα. Η ταινία δημιουργήθηκε από την ΔΗΚΑΔΙΜΕ και πραγματικά εισέπραξε παρα πολύ καλές κριτικές. 

Δεν θα πρέπει να παραληφθεί ότι παρόντες ήταν από την ΔΗΚΑΔΙΜΕ πέραν της μας Μύταλα, ο Αντιπρόεδρος της κος Στούπας και η υπάλληλος κα Καραγκούνη αλλά και ο τοπικός σύμβουλος Ψαχνών και ένας εκ των ηθοποιών αυτής της μοναδικής προσπάθειας κος Πρατζικος, ο οποίος αναφέρθηκε στις εμπειρίες των γυρισμάτων της ταινίας. 

Από καρδιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Σέττα για την πρόσκληση και την προβολή της ταινίας αλλά και για όλη την φιλοξενία.









Σχόλια