Η πρώτη μπύρα των Ψαχνών είναι γεγονός

Η πρώτη μπυρα παράχθηκε στην περιοχή μας και ονομάζεται «Καστρί»Στην αρχή ήταν μια ιδέα που φαίνονταν μύθος για τους συμπολίτες  μας επώνυμους και γνωστούς Ψαχνιωτες όπως  ο Γιώργος ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο Ηλίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και Θανάσης Πολύζος, αλλά με επιμονή και μεράκι την εκαναν πράξη.

Δημιουργήσαν την πρώτη μπύρα της Μεσσαπιας συνδυάζοντας υψηλά βιολογικά standards, βέλγικη τεχνική στην γεύση και στο άρωμα και χρησιμοποιώντας  τοπικά δημητριακά της Μεσσαπίας, που παράγονται ακόμη άφθονα στην περιοχή.

Έκαναν την αρχή και απέκτησαν την τεχνογνωσία.

Το ραφιναρισμένο άρωμα της μπύρας, προκάλει όποιον την γεύεται και την ξεχωριζει ! Συγχαρητήρια για την ευγενη αυτή πρωτοβουλία Μπραβο επισης για την καλαίσθητη ετικέτα και το όνομα που οι συμπολίτες μας επέλεξαν. Είναι  γνωστό άλλωστε το ενδιαφέρον και η προσφορά του Γιώργου ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην ιστορία της περιοχής μας που επέλεξε ακόμη και με την μπυρα να αναδείξει! Αν και οι σκοποί της προσπάθειας δεν είναι επιχειρηματικοί αλλά ερασιτεχνικοί από ανθρώπους που λατρεύουν την μπυρα εμείς ευχομαστε να έχει συνέχεια για να την γευτούν εκτός από τους παραγωγούς και το καταναλωτικό κοινό της Εύβοιας και οχι μονο!




Σχόλια