Με επιτυχία το 8ο πρωτάθλημα Σκάκι στο Γυμνάσιο Ψαχνών.

 Evoiki Zimi SA, Expert Nea Artaki 

8ο Πρωτάθλημα σκάκι Ατρόμητου Μεσσαπίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο σύλλογος μας το 8ο πρωτάθλημα σκάκι. Οι μικροί σκακιστές, με την έναρξη της χρονιάς, βρήκαν την ευκαιρία ξαναδούν τους φίλους τους και να παίξουν συναρπαστικές παρτίδες. Οι γονείς τους, όμως, ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση καθώς συμμετείχαν στο 2ο πρωτάθλημα ενηλίκων.

Πλέον χωρίστηκαν οι παίκτες σε τρεις ομάδες δυναμικότητας. Στην Α ομάδα στη γενική είχαμε: 1. Ντρέκης Ε.., 2 Κιαπέκος Γ., 3 Μουζέλης Γ.. Στη Β ομάδα στη γενική είχαμε: 1. Ηλίας Ν.,2 Ψωμάς Ν., 3 Ιακωβίδης O.. Στην ομάδα των ενηλίκων είχαμε: 1. Άντεβ Α.. 2. Παυλάκης Γ. και 3 Ηλίας Χ. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα και τα στατιστικά κάθε αθλητή στο Chess-Results Server Chess-results.com. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς αυτού του πρωταθλήματος, τις εταιρίες Ζύμη Ψαχνών και Expert Νέας Αρτάκης για την αγορά των μεταλλίων ώστε τα παιδιά να είναι χαρούμενα και να ανταμειφθούν για την προσπάθειά τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κ. Καρατζά Αναστασία και τον κ. Πρατζίκο Γεώργιο για τη φιλοξενία μας στο χώρο του γυμνασίου Ψαχνών. 

Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους για την υπομονή που έδειξαν!!!










Σχόλια