Νίκησε ο Ηρακλής Ψαχνών 2-1

 


Ενας ψυχωμένος Ηρακλής έβγαλε ρόπαλο και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 του Ελλήσποντου, που παραμένει με ένα βαθμό, αλλά από τα Ψαχνά έφυγε χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.


Οι Λαμψακιώτες πάλεψαν το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να επιστρέψουν χαμογελαστοί στη βάση τους.


Από στημένη μπάλα σημειώθηκαν και τα τρία γκολ.


Στο 10' έγινε ένα φάουλ στα καρέ του Ελλήσποντου, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μακρή και ο νεαρός Τριαδίτης εξτρέμ με σουτ στην κίνηση από δεξιά έκανε το 1-0.


Στο 11' χάθηκε μεγάλη φάση για τον Ηρακλή από ωραία πλαγιοκόπηση του Ζωγάκη που δημιούργησε ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα.


Η ισοφάριση (1-1) για τον Ελλήσποντο ήρθε στο 25' όταν από φάουλ, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους Ψαχνιώτες, αλλά η φάση δεν "έσβησε" και ο Ρουμπής που ευνοήθηκε από κόντρα έστειλε την στρογγυλή θεά συστημένη στο παραθυράκι του Μίχου που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.


Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μια κλασική φάση, ο Ηρακλής με τον Γκούρλα, ο οποίος στη συνέχεια έγινε λυτρωτής και ο Ελλήσποντος με τον Κατσίμπρα που αποχώρησε τραυματίας.


Στο πρώτο 20λεπτο ο Ηρακλής πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, αλλά στην πορεία του ματς ο Ελλήσποντος πήρε μέτρα και βρήκε καλύτερες συνεργασίες.


Στο β' ημίχρονο η ομάδα της Λαμψάκου είχε την περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, αλλά οι πράσινοι ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα.


Στο 67' ο Ηρακλής έχασε μοναδικό τετ α τετ με τον Στρατή που απέκρουσε ο Κόκκινος, ενώ στον αντίποδα ο Ηρακλής κρατούσε μακριά από την εστία του Μίχου τα ατού των Λαμψακιωτών.


Ο Σταύρος Σταθαράς έριξε στο ματς (στο 46') και τον έμπειρο Νικολακάκη που έχει καλά χτυπήματα. Από δική του εκτέλεση φάουλ γέμισε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 76', οι Λαμψακιώτες εκτίμησαν λανθασμένα τη φάση και δεν την καθάρισαν, η μπάλα στρώθηκε στον Γκούρλα κι αυτός με ψύχραιμο σουτ έγραψε το τελικό 2-1.

egnomi.gr

Σχόλια