Τοποθετήθηκε νέο μηχάνημα στην Τράπεζα Πειραιώς

 


Αρκετές ενοχλήσεις και επιστολές έχουν σταλεί από το 2019 έως σήμερα από τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων και το τοπικό συμβούλιο Ψαχνών προς την τράπεζα Πειραιώς για αντικατάσταση του μηχανήματος με σύγχρονο, κάτι που χρειαζόταν η περιοχή αφού διαμένουν αρκετοί φοιτητές, που φοιτούν στο παράρτημα του ΕΚΠΑ που υπάρχει στην πόλη.

Τελικά, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, εισακούστηκαν τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος και Τ.Σ και τοποθετήθηκε σήμερα νέο μηχάνημα.

Ακολουθεί μία εξ των επιστολών, που είχε σταλεί από το Τ.Σ. Ψαχνών το 2019.

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Τοπικό Συμβούλιο Ψαχνών Προς:

Τηλ: 22280-25147 Τράπεζα Πειραιώς- Κατάστημα Ψαχνών

Email: tppsachnon@gmail.com

Ψαχνά 21-11-2019


Θέμα: ΑΤΜ Τράπεζας Πειραιώς

Κύριοι της Τράπεζας Πειραιώς του υποκαταστήματος Ψαχνών, θα θέλαμε αρχικώς να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως πέραν τούτου προτείνουμε την αλλαγή του μηχανήματος ανάληψης και κατάθεσης, που βρίσκεται έξω από το υποκατάστημα και την αντικατάστασή του με πιο σύγχρονο, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν όλες τις εργασίες τους άμεσα οι ενδιαφερόμενοι. Θα πρέπει για όλα αυτά να ληφθεί υπόψιν ότι στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα λειτουργεί το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ότι ο Δήμος μας είναι ένας εκ των μεγαλύτερων δήμων της χώρας μας. 

Ακόμη θα θέλαμε να προτείνουμε την τοποθέτηση μηχανημάτων ΑΤΜ στις δυο πιο τουριστικές περιοχές του Δήμου μας, εννοώντας τις τοπικές κοινότητες Πολιτικών και Στενής. 

Ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία και ελπίζουμε για μία καλύτερη στο μέλλον. 

Εκ του Τοπικού Συμβουλίου

                                             Ο Πρόεδρος Τα Μέλη 


Σχόλια