Ο Ψαθάς στο Συνέδριο της ΠΕΔ. Τα ερωτήματα που έθεσε σε Σταϊκούρα και Πέτσα

 Με επιτυχία στέφθηκε το Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Στερεάς- Ανταποκρίθηκαν οι αυτοδιοικητικοί και πάρθηκαν ουσιαστικές ρεαλιστικές αποφάσεις για σημαντικά θέματα


Στις 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Καρπενήσι πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας. Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν περισσότεροι από 250 αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Δήμαρχος διρφύων-μεσσαπίων κύριος Γεώργιος Ψαθάς ο οποίος απηύθυνε ερωτήματα τόσο στον Υπουργό Οικονομικών κύριο Σταϊκούρα όσο και στον Υπουργό Εσωτερικων κύριο Πέτσα.

Στον κύριο Σταϊκούρα έθεσε ερωτήματα όπως για την στάση χρηματοδότησης των έργων έκτακτης ανάγκης, για τη χρηματοδότηση των έργων της περιφέρειας, αλλά και για τις εξελίξεις στην εταιρεία ΛΑΡΚΟ.

Σε ότι αφορά τον κύριο Πέτσα ο Δήμαρχος κύριος Ψαθάς έθεσε ερωτήματα όπως για τη στελέχωση των δήμων στις τεχνικές υπηρεσίες αλλά και σε όλες τις άλλες υπηρεσίες των δήμων αλλά και για τις καθαρίστριες των σχολείων. Ο δήμος μας θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει 21 καθαρίστριες εκ των οποίων μόνο οι πέντε είναι πλήρους εργασίας ενώ οι υπόλοιπες είναι 3 ώρες και με έξοδα του δήμου πληρώνονται για να έχουν πλήρη απασχόληση. Ενώ πρότεινε να γίνει ψήφισμα από την ΠΕΔ για την μη τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην κεντρική Εύβοια.













Σχόλια