Αθώα για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης η Έλενα Πολυχρονοπούλου

 


Αθώα παμψηφεί ανακηρύχθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου, που ήταν κατηγορούμενη σε υπόθεση ναρκωτικών.


Η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της είχαν κατηγορηθεί ότι κατείχαν κοκαΐνης 8 κιλών, έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα.


Η κατηγορούμενη απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία, ενώ ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για τα αδικήματα που ήταν κατηγορούμενος. 


Ο συνήγορος υπεράσπισης της Έλενας Πολυχρονοπούλου, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωση του Δικηγορικού του γραφείου ανακοίνωσε ότι έχει λάβει εντολή να καταθέσει αγωγές και μηνύσεις κατά όσων δεν σεβάστηκαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παράνομα το υλικό της δικογραφίας.


Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών, τονίζοντας ότι η πελάτισσά του θα ζητήσει από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ.

egnomi.gr

Σχόλια