Editorial: Τι γίνεται με τα φώτα;

 


Από σήμερα επιστρέφει μια στήλη που την αγαπώ πολύ και αυτή είναι το Editorial. Σε αυτή θα μπορείτε να διαβάζετε σκέψεις μου και τοποθετήσεις για διάφορα θέματα. 

Σήμερα με αφορμή τις ξαφνικές διακοπές ρεύματος τόσο στην περιοχή μου όσο και σε άλλες περιοχές θα ήθελα να αναφερθώ στη ΔΕΗ.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούσα διακοπές ρεύματος χωρίς προειδοποίηση,  χωρίς έντονα καιρικά φαινόμενα σε ώρες νυχτερινές, απογευματινές και χωρίς κάποια ανακοίνωση από την ΔΕΗ γιατί ακριβώς συμβαίνει. 

Το πρόβλημα είναι μεγάλο, γιατί πέραν από το αίσθημα ανασφάλειας που δημιουργεί ,υπάρχουν εκατοντάδες επιχειρήσεις κρεάτων, εμπορευμάτων,καφέ, άνθρωποι που χρειάζονται το ρεύμα για θέματα υγείας θέρμανσης. Παρότι τα τιμολόγια είναι αυξημένα του ρεύματος και που προσπαθεί ο καθένας να τα βγάλει πέρα με την ακρίβεια,  υπάρχει η απαίτηση για καλύτερες υπηρεσίες και πιο ποιοτικές από την πλευρά της ΔΕΗ.  Μήπως το αρχαίο και δυσκίνητο και ασυντήρητο δίκτυο έχει πρόβλημα; Μήπως οι σωρηδόν άδειες για φωτοβολταϊκά γης δημιουργούν ανωμαλίες και δυσλειτουργίες στο σύστημα; Όπως και να έχει ο κόσμος απαιτεί για ενημερώνεται και όχι μόνο να πληρώνει τα πανάκριβα τιμολόγια της ΔΕΗ.  



Σχόλια