Ο Γιάννης Αραμπατζής στο Eviasmile: Μιλάει για την ΑΕΚ και όχι μόνο



 Μια μέρα που συζητούσα με τον Κώστα Αρμενόπουλο και του εξέφρασα ότι θέλω να αρχίσω να παίρνω συνεντεύξεις, διότι μέσα από αυτές μπορώ να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, του άρεσε τόσο πολύ, που πραγματικά είπε ότι θα με βοηθήσει. Αμέσως έστειλε μηνύματα σε κάποιους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και στον τερματοφύλακα, που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ για έντεκα χρόνια (2002-2013) Γιάννη Αραμπατζή. Αν και ο Γιάννης δεν με γνωρίζει, δέχτηκε με χαρά να δώσει αυτή την συνέντευξη, κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων.


1. Κύριε Αραμπατζή είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων, που δεχτήκατε την πρόταση αυτή και θα ήθελα να αρχίσω από την ενδεκαετή εμπειρία σας στην ομάδα της ΑΕΚ. Τι έχετε να θυμάστε από την ομάδα του δικεφάλου όλα αυτά τα χρόνια;

Απάντηση:

11 χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ δεν μπορούσα να το φανταστώ όταν πέρασα τα αποδυτήρια στα 18 μου χρόνια το 2002!! Περασα πολλά αυτά τα χρόνια. θέλω όμως να θυμάμαι μόνο τα καλά. Τους μεγάλους ποδοσφαιριστές Ελληνες και ξένους που πέρασαν από την ομάδα. Το κύπελλο που κατεκτησαμε και φυσικά τον λαό της ΑΕΚ που είναι μοναδικός.


2. Ποια είναι τα συναισθήματά σας για το ότι η ομάδα που "υπηρετήσατε" τόσα χρόνια απέκτησε το δικό της "σπίτι"!

Απάντηση:

. Το ότι απέκτησε επιτέλους το δικό της σπίτι ειναι κάτι που λαχταρουσαμε όλοι αυτά τα χρόνια. Και φαινεταιποσο πολύ το χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα από το γεγονός που είναι αήττητη μέχρις στιγμής. Μπορω να πω ότι είναι κάτι που ζηλεύω που δεν μπόρεσα να παίξω σε αυτό τι γήπεδο.


3. Θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια για την ατομική διάκριση που πήρατε το 2010 για την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς.

Απάντηση:

 Ειναι κάτι που δούλευα καθημερινά με τον τότε προπονητή μου,τον κύριο Σουιτσα. Περίμενα πως και πως να αρπάξω την ευκαιρία που θα μου δώθει. Ημουν σε πολύ καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο και ανταμειφθηκε με αυτό το βραβείο.


4. Έχετε αγωνισθεί σε ομάδες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Θα ήθελα να μου πείτε σε τι υστερεί ή σε τι υπερτερεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση με το διεθνές.

Απάντηση:

Ισως δεν υπήρχε τόσο μεγάλος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα μας και αυτό επηρεάζει τις ομάδες μας όταν έπρεπε να παίξουν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

5. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα κατά την άποψη σας του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου;

Απάντηση:

Πιστεύω η superleague 2 με την Γ εθνικη που αγωνίζομαι εγώ τώρα δεν έχει μεγάλες διαφορές γιατι πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί επαγγελματικά παίζουν τώρα στην Γ εθνικη. Η μεγάλη διαφορά είναι στην οργάνωση και στο ότι οι ερασιτεχνικες ομάδες οικονομικά βάζουν από το υστέρημά τους και δεν έχουν να παίρνουν τίποτα από κάπου σε αντίθεση με τις επαγγελματικές..


6. Τι έχει να προσφέρει σε έναν νέο η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο;

Απάντηση:

Αυτο που του προσφέρει είναι σίγουρα σωματικά οφέλη λόγω της καθημερινής άσκησης. Μαθαινει την πειθαρχία, την συνεργασια καθώς επικοινωνεί αποτελεσματικά με άλλους και με τους σωστούς προπονητές θα μάθει να σέβεται τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους..

7. Κατά την άποψη σας μπορεί το ποδόσφαιρο να βοηθήσει στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε ανθρώπου, που ασχολείται με αυτό;

Απάντηση:

 Γενικώς σε ότι έχει να κάνει με άθληση μπορει να βοηθησει τον οποιοδήποτε.


8. Πέραν του ποδοσφαίρου, θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια για τον Κώστα Αρμενόπουλο, στον οποίο οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρούσα συνέντευξη. 

Απάντηση:

Με τον Κώστα έχουμε γνωριστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον έμαθα και σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη. Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που θέλει να μιλάει με την μουσική. Τωρα έχει αρχίσει ο κόσμος να τον μαθαινει και πιστεύω έχει όλο το μέλλον μπροστά του.. και είμαι χαρούμενος που τον γνώρισα..


9. Κλείνοντας αυτή την σύντομη συνέντευξη θα θέλατε να συμπληρώσετε κάτι ή να πείτε στους αναγνώστες μου;

Απάντηση:

Κλεινοντας θέλω να σε ευχαριστήσω για την συνέντευξη και να σου ευχηθώ τα καλύτερα..

Σχόλια