Περιοδεία του ΚΚΕ στα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ στα Ψαχνά

 


Στα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ στην περιοχή των Ψαχνών περιόδευσαν τη Δευτέρα 27 Μάρτη η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ και η Χριστίνα Αβραμίδου, δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.


Το ΚΚΕ πάντα στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, βρίσκεται τακτικά στον χώρο δουλειάς για να συζητήσει μαζί τους για τις εξελίξεις καθώς και για τη συνέχιση του μεγάλου αγώνα που δίνουν για να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά τους. Άλλωστε το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων από την πρώτη μέρα του τρίχρονου αγώνα.


 Στη συζήτηση αναδείχθηκε η ανάγκη να μην παραιτηθούν οι εργαζόμενοι από τον αγώνα για να κρατήσουν τις δουλειές τους και να μην πεταχτούν στην ανεργία ή στα διάφορα προγράμματα.


Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη και η απαίτηση από τον λαό να μην συγκαλυφθεί, οι συγκλονιστικές κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη έδειξαν το δρόμο για τη μαζική οργανωμένη απάντηση του λαού στην πολιτική που θυσιάζει ακόμη και τις ζωές μας για τα κέρδη των λίγων. Η ίδια πολιτική είναι που πουλάει τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας, εμπορευματοποιεί το νερό, μας αφήνει ανυπεράσπιστους κάθε χρόνο από φωτιές και πλημμύρες στην περιοχή μας.


«Η ενίσχυση του ΚΚΕ και στις εκλογές είναι μονόδρομος για να δυναμώσει η φωνή του λαού απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Γεωργία Πύθουλα.


«Σήμερα υπάρχει πια πλούσια πείρα αφού ο λαός έχει δοκιμάσει τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, σε αυτοδύναμες κυβερνήσεις, σε κυβερνήσεις συνεργασίας ή με τα αναγκαία συμπληρώματα από κόμματα "μιας χρήσης" όπου κάθε φορά υπερασπίζονταν τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων εις βάρος των λαϊκών αναγκών, κάθε κυβέρνηση αναδεικνυόταν χειρότερη από την προηγούμενη.


Δεν υπάρχουν σωτήρες! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ! Αυτό άλλωστε το ζείτε από πρώτο χέρι οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ που με τον ηρωικό αγώνα σας συνεχίζετε να βρίσκεστε εδώ».

eviatop 

Σχόλια