Με λυπεί η κατάσταση στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

 


Εχθές πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων. Δεν γράφω συχνά την άποψη μου για τις συνεδριάσεις, αλλά πραγματικά με λυπει η όλη κατάσταση που επικρατεί σε αυτές. Φωνές, τσακωμοί και ο ένας να πετάγεται πάνω στον άλλον και να "αοιδει" τις δικές του "κορώνες"! Και στο τέλος να αναρωτιούνται "τις πταίει"!

Όσα χρόνια παρακολουθώ συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αν θυμάμαι καλά από το 2009, η κατάσταση παραμένει ίδια. Δεν τιμάει κανέναν μας όλο αυτό. Θα ήθελα τόσο εγώ όσο και αρκετός κόσμος να αλλάξει όλο αυτό. Ήθελα να αναφέρω πολλά σε όσα ειπώθηκαν εχθές αλλά δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. 

Το μόνο που θα ασχοληθώ είναι στο θέμα της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και σε ότι αφορά το ταρατατζουμ, που είπε η κα Τζάθα. Θα ήθελα να πω ότι αυτά τα εννιά χρόνια μια ομάδα εθελοντών υπό την σκέπη της ΔΗΚΑΔΙΜΕ πραγματοποιούμε ένα έργο, που πραγματικά δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν τόσο σημαντικό. Άνθρωποι με ειδικές ικανότητες κοινωνικοποιήθηκαν, απέκτησαν παρέες, έχουν εξελιχθεί και νιώθουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για αυτούς. Αυτά και άλλα πολλά δεν πρέπει να ξεχνιούνται από κανέναν και για κανέναν λόγο. 

Δεν θα πω περισσότερα, αν και εχθές ήθελα να πάρω το λόγο και να τοποθετηθώ. Δεν θέλω όμως τώρα για αυτούς τους ανθρώπους που είναι οικογένεια μας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλη την χθεσινή συνεδρίαση

https://www.youtube.com/live/By2uMU9g6Rs?feature=share

Σχόλια