ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ Αγώνας Δρόμου Θυσίας Αγγελής Γοβιός 2023.

 


Στις 13 Μαΐου το Αστέρι μας ο ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ πήρε μέρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων με την επωνυμία « Αγγελής Γοβιός » που διεξήχθη στα Ψαχνά Εύβοιας .

Τον αγώνα διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ. του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με τον Σύλλογο Δρομέων και Περιπατητών Ψαχνών. Ο αγώνας ήταν προς τιμήν του Ευβοιώτη οπλαρχηγού της ελληνικής επανάστασης Αγγελή Γοβιού, ο οποίος διακρίθηκε για την αναδιοργάνωση του Αγώνα στην Εύβοια.

Όπως επίσης πήρε μέρος και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων την επόμενη μέρα ,14 Μαΐου με την επωνυμία «1ος Αγώνας Μηδενικών Διακρίσεων » που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Σύλλογο «Δρομείς Ελπίδας» – The Hope Runners που διοργανώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η διάδοση του μηνύματος της μηδενικής ανοχής σε κάθε μορφή διάκρισης με βάση φυλετική ή εθνική καταγωγή, θρησκεία ή πεποιθήσεις, φύλο, ηλικία, αναπηρία, γλώσσα, οικονομική κατάσταση ή ταυτότητα φύλου.

Επίσης πήρε μέρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στις 20 Μαΐου με την επωνυμία « Πανγυθειάδα 2023-Γύρος της πόλης » που πραγματοποιήθηκε στο Γύθειο Λακωνίας .

Η αθλητική εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ανατολικής Μάνης με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Γυθείου και το τμήμα στίβου του Πανγυθεατικού.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο ενεργό μέλος του Συλλόγου μας !



Σχόλια