Στήνονται ομάδες περιφρούρησης για τις φωτιές στο Κοντοδεσπότι

 





Όπως ίσως να θυμάστε, πριν λίγες ημέρες δύο πυρκαγιές έβαλαν στην περιοχή του Κοντοδεσπότιου αλλά χάριν δτις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων οι φλόγες δεν.εξαπλώθηκαν.


Σε αυτό το δύσκολο πλαίσιο, ο πρόεδρος κ. Παπαδημητρίου απευθύνθηκε στην κοινότητα με ένα συγκινητικό κάλεσμα: να συνενώσουν τις δυνάμεις  τους και να οργανωθούν για την προστασία του χωριού από πιθανές εμπρηστικές ενέργειες. Η ανταπόκριση των κατοίκων  ήταν συγκλονιστική.


 Άνθρωποι από όλες τις ηλικίες, νέοι και ηλικιωμένοι, ενώθηκαν σε μια αξιόλογη προσπάθεια να δώσουν ένα "όχι" στην αναίτια καταστροφή και να διασφαλίσουν την ασφάλεια του τόπου μας.


Οι εθελοντικές ομάδες περιφρούρησης θα περιπολούν κάθε βράδυ στα δάση και στις περιοχές που είναι πιθανό να κινδυνεύσουν από εμπρηστικές ενέργειες. Φορώντας τα προστατευτικά τους είδη, παραμένουν ξύπνιοι και επιφυλακτικοί, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίσουν. Η δέσμευσή τους και η αφοσίωσή τους προς το χωριό είναι μια πραγματική έμπνευση για όλους μας.




Ας στηρίξουμε όλοι αυτήν την υπέροχη προσπάθεια και ας συμμετάσχουμε ενεργά στις προσπάθειες περιφρούρησης του χωριού μας. Με αλληλεγγύη και συνεργασία, μπορούμε να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε και να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και λαμπρό μέλλον για εμάς και τις επόμενες γενιές.



Σχόλια