Ο Πέτρος Κορώνης υποψήφιος με τον Γιώργο Ψαθά


 Φίλες και φίλοι, πιστεύοντας ότι σε μεγάλο βαθμό στάθηκα αντάξιος των προσδοκιών και των ευθυνών του αποτελέσματος των εκλογών του Μαΐου του 2019, ζητώ εκ νέου την υποστήριξη σας στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 για ένα νέο νικηφόρο αποτέλεσμα στο πλευρό του νυν δημάρχου Γιώργου Ψαθά.

Είμαι ο Πέτρος Κορώνης, του Χαράλαμπου και της Ευαγγελίας. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Στενή. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Ντουμάνη (υπάλληλος στην ταβέρνα ΚΙΣΣΟΣ του αδερφού της) και έχουμε αποκτήσει έναν γιο, τον Χαράλαμπο που φοιτά στο Χημικό Καβάλας.

Εχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Διρφύων από τος 2014 έως το 2019. Στη συνέχεια από το 2019 έως το 2021 διετέλεσα Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού, διάστημα κατά το οποίο αντιμετωπίσαμε σαν υπηρεσία με μεγάλη αποτελεσματικότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη θεομηνία της 8ης Αυγούστου. Από το Σεπτέμβριο του 2021 έως και σήμερα υπηρετώ τους δημότες από τη θέση του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας και Πρασίνου με την ιδια όρεξη και ζήλο. Επειδή έχω ακόμα μεγάλη διάθεση με Ήθος και Εντιμότητα για προσφορά σε αυτόν τον τόπο, συνεχίζω εκ νέου δίπλα στον με τη δική σας βοήθεια ξανά Δήμαρχο Γεώργιο Ψαθά.

Με Εκτίμηση και Σεβασμό προς όλους Κορώνης Πέτρος

Σχόλια