Με επιτυχία η εκδήλωση για τη νόσο Alzheimer στη Χαλκίδα

 🤓Η μεγάλη προσέλευση στη προχθεσινή μας εκδήλωση μας γέμισε με ενθουσιασμό και συγκίνηση! 

🗜📑Οι προγραμματισμένες εισηγήσεις, ήταν επιτυχείς ως προς το στόχο να δώσουν νέα εργαλεία στα άτομα, για να ενισχύσουν στην καθημερινότητά τους δραστηριότητες συνήθειες που υποστηρίζουν τη νοητική και ψυχική υγεία. 

👩‍🦳🧔‍♂️👩‍🦰👦Η συμμετοχή στην εκδήλωση διατηρήθηκε έως την ολοκλήρωσή της ενεργή και η ευχάριστη αλληλεπίδραση με τους πάνω από 150 συμμετέχοντες συνεχίστηκε και στον προαύλιο χώρο του αμφιθεάτρου όπου έγινε ο μπουφές!

📍Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά τους εισηγητές, όλους τους συμμετέχοντες, φίλες και φίλους, ωφελούμενους, εκπροσώπους φορέων, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και συναδέλφους. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που με τη φιλοξενία της έκανε εφικτή μια ακόμη πρωτοβουλία ενημέρωσης ενόψει του Σεπτεμβρίου ως Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τη Νόσο Alzheimer.

👏Ευχαριστούμε επίσης, τους δωρητές της εκδήλωσης Κτήμα Κατσέλη και Χαρά Hotel και για το νέο Κέντρο Ημέρας, Μαρία Καρατζιά, Θοδωρή και Σοφία Τσίγκου, τον Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας και το Γραφείο ΑΜΕΑ Δήμου Χαλκιδέων μέσω της εντεταλμένης συμβούλου κ. Βασιλικής Κόντου.

🤝Η ευκαιρία να συναντηθούμε δια ζώσης έδωσε μοναδικό χαρακτήρα στην εκδήλωση και όλοι μαζί, χειροκροτήσαμε ευχάριστα νέα για επιτυχίες του φορέα και παρουσιάσαμε νέα προγράμματα του Κέντρου Ημέρας για την Υγιή Γήρανση, επειδή 


📢«ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!




Σχόλια