Ευχαριστήριο πολιτών Ψαχνών προς τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά

 



Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων, κύριο Γεώργιο Ψαθά, για τη σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε προς όφελος της πόλης των Ψαχνών. Η κατασκευή φραγμάτων προς το Κοντοδεσπότι αποδείχθηκε κρίσιμη για την προστασία της πρωτεύουσας του Δήμου από πλημμύρες.


Η αποφασιστικότητα του δημάρχου Ψαθά και η ομαδική προσπάθεια των πολιτών των Ψαχνών έφεραν αυτήν τη σημαντική υποδομή στην πόλη μας. Το φράγμα προστατεύει την πρωτεύουσα από τις πλημμύρες και συνέβαλε στη διατήρηση της ασφάλειας και της ευημερίας των πολιτών.


Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις προσπάθειες των ανθρώπων που εργάζονται ακούραστα για τη βελτίωση της ζωής μας και την προστασία του περιβάλλοντός μας. Ο δήμαρχος Γεώργιος Ψαθάς αξίζει τις ευχαριστίες μας για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία που επιφέρει ουσιαστικά οφέλη στην κοινότητά μας.


Ας συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της πόλης μας και ας ενθαρρύνουμε τους ηγέτες μας να συνεχίσουν το καλό έργο τους για το κοινό μας καλό..

Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΙΔΕΙ ΠΙΝΑΚΊΔΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΔΑΣΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου