Στο Γυμνάσιο Ψαχνών: Η 16η Εθελοντική Αιμοδοσία Σαν Ένα Εθιστικό Ραντεβού με τη Ζωή



Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, το Γυμνάσιο Ψαχνών θα φιλοξενήσει την 16η  εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Τράπεζα αίματος του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, ένα γεγονός που έχει γίνει πλέον θεσμός στην κοινότητά μας. Είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε και να συμβάλουμε στο σωτήριο έργο της αιμοδοσίας, προσφέροντας μια δόση ζωής σε όσους την χρειάζονται.


Η αιμοδοσία δεν είναι απλά μια διαδικασία υγείας, αλλά ένα βήμα προς την ενίσχυση της αλληλεγγύης και της κοινότητάς μας. Συμμετέχοντας σε αυτό το γεγονός, δίνουμε το πολύτιμο δώρο της ζωής σε άτομα που το χρειάζονται, και παράλληλα ενισχύουμε το δεσμό μας με τους γείτονές μας.


Αυτή η 16η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολλά περισσότερα από ένα ραντεβού στο ιατρείο. Είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την ανθρωπιά μας, να βοηθήσουμε ανθρώπους που πολλές φορές είναι άγνωστοι σε μας, αλλά πάντα θα είναι αδέλφια και αδελφές στην ανθρωπότητα.


Σας προσκαλούμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας στο Γυμνάσιο Ψαχνών στις 29 Οκτωβρίου. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και να αφήσουμε το αποτύπωμα της αγάπης και της αλληλεγγύης στις καρδιές των ανθρώπων.


Ας γίνουμε όλοι μέρος αυτού του υπέροχου γεγονότος και ας δώσουμε ένα νέο νόημα στη φράση "δωρίζω αίμα, δίνω ζωή."

Σχόλια