Μια ξεχωριστή βραδιά κάτω από το 2ο Δημοτικό σχολείο Ψαχνών.

  Μια ξεχωριστή βραδιά έλαβε εχθές μπροστά από το πάρκο που βρίσκεται κάτω από το 2ο Δημοτικό σχολείο Ψαχνών, από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών μαζί με την Εθελοντική Ομάδα Χριστουγεννιάτικης δράσης. Μια εκδήλωση που περιελάμβανε στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με στολίδια που είχαν φτιάξει τα παιδιά, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το ξωτικό,  τον ερχομό του Αγίου Βασίλη και τραγούδια από την Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Παρόντες μεταξύ των άλλων ήταν και ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς, ο Αντιδήμαρχος κος Κιαπεκος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ψαχνών κος Καλαβρής, μέλη της εθελοντικής ομάδας Χριστουγεννιάτικης δράσης, γονείς και παιδιά. 

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους βοήθησαν να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε επόμενες δράσεις. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό 





































Σχόλια

  1. Ήταν υπέροχη η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας & τέτοιες σχολικές γιορτινές δράσεις ανυπομονούμε να γίνονται ξανά και ξανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου