Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού με τον Σταύρο Παπασιφακη

 Η ομορφιά των ανθρώπων δεν βρίσκεται στην εξωτερική εμφάνιση αλλά βρίσκεται μέσα στην ψυχή και φαίνεται μέσα από τα μάτια. Ακόμη και τον γιο του βασιλιά που είχε αυτιά σαν του γαϊδάρου και ήταν και άσχημος εξωτερικά όταν είδαν την ομορφιά της ψυχής του όλοι στο παλάτι ήταν για όλους όμορφος. 

Υπέροχα απέδωσε το παρόν παραμύθι αλλά και το παραμύθι ο τσαγκάρης και τα ξωτικά ο πολύ αγαπημένος δάσκαλος σε όλους μας κος Σταύρος Παπασηφάκης στην υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών και του 2ου Νηπιαγωγείου αλλά και το Ειδικό σχολείο. 

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και αυτό που εξήχθη και από τα δύο παραμύθια είναι ότι η Αγάπη όλα τα καταφέρνει. Ακόμη και τα ξωτικά να είναι γεμάτα χαρά και να χοροπηδούν μέχρι πάνω, αλλά και όποιος είναι διαφορετικός να είναι στα μάτια όλων πανέμορφος. Πανέμορφοι είναι ολοι οι άνθρωποι όπως και να είναι. Αρκεί να ψάξουμε λίγο μέσα στην ψυχή τους. Όπως και οι άνθρωποι του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ που ήταν παρόντες εχθές στην εκδήλωση.

Παρόντες ήταν και ο Αντιδήμαρχος κος Κιαπεκος, η επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κα Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Ψαχνών κος Καλαβρής και πολλοί ακόμη.  









Σχόλια

  1. Σας ευχαριστούμε που φιλοξενείται ακόμη μια φορά τις όμορφες δράσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου