Τέσσερις έμπειροι αυτοδιοικητικοί άνδρες για την διεκδίκηση της Προεδρίας στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Ψαθάς

 


Τέσσερις έμπειροι αυτοδιοικητικοί άνδρες μπαίνουν – όπως ακούγεται – στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της Προεδρίας στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, καθώς διαμορφώνεται σταδιακά το πεδίο των εκπροσώπων που θα στείλουν οι Δήμοι της Στερεάς Ελλάδας στη Γενική Συνέλευση, η οποία προβλέπεται περί τα μέση Φλεβάρη.


Τα ονόματα των διεκδικητών της θέσης του Προέδρου, μέχρι στιγμής, φαίνεται πως είναι οι κκ. Νίκος Σουλιώτης, τ. Δήμαρχος Καρπενησίου και νυν Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, Γιώργος Ψαθάς, Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων και μέλος του ΔΣ, Βασίλης Περγάλιας, Δήμαρχος Τανάγρας και Χαράλαμπος Λιόλιος, Δήμαρχος Δομοκού και μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. 

Και οι τέσσερις είναι πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στις τοπικές τους κοινωνίες και με την αυτοδιοικητική τους πορεία έχουν να φανερώσουν αξιοσημείωτο έργο, γεγονός που αποτελεί δυσκολία στο ξεκαθάρισμα των επιλογών που καλούνται να κάνουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.


Οι ζυμώσεις, οι ανταλλαγές επαφών και φυσικά οι συμμαχίες που πάντοτε προκύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις, καλά κρατούν αυτό τον καιρό, απ` όλες τις πλευρές, με τους κκ. Σουλιώτη και Περγάλια να πυκνώνουν περισσότερο τις επαφές τους όσο πλησιάζει ο καιρός της τελικής διαμόρφωσης των υποψηφιοτήτων. 

Θυμίζουμε πως ο Δήμος Ορχομενού την περίοδο 2014 -2019 είχε την μεγάλη τύχη Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας να είναι ο αείμνηστος Λουκάς Υπερήφανος, στον οποίο αποδόθηκε και ο τίτλος του Επιτίμου Προέδρου από το νέο ΔΣ με Πρόεδρο τον κ. Νίκο Σουλιώτης που τον διαδέχθηκε, αφήνοντας τους μια διαχρονική παρακαταθήκη που ακουμπούσε στον όραμά του για διεκδικήσεις με κοινή βάση «το κόμμα της Αυτοδιοίκησης»! Κι` εκεί είναι ουσία αυτού του οργάνου !!!

Σχόλια