Επίσκεψη του νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Πισσώνα στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Ψαχνών





Σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, οι μαθητές από το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της τοπικής κοινότητας Πισσώνα επισκέφθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στα Ψαχνά.


Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς του ειδικού σχολείου για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εκεί. Η επίσκεψη αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές να κατανοήσουν τη σημασία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συμπόρευσης.


Επίσης, οι μαθητές συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, κατασκευάζοντας κουλουράκια και μάσκες, προσφέροντας έτσι την υποστήριξή τους στην κοινότητα και ενισχύοντας το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης.


Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στους μαθητές και θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός πιο ανοικτού και συνειδητού νοοτροπίας προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες.



Τέλος, η διοίκηση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες για τη θετική και εποικοδομητική συνεργασία.
































---

Σχόλια