Συγχαρητήρια στον Σύλλογο ΕΥΝΙΚΗΣ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΑΠΙΩΝ

 


Συγχαρητήρια στον Σύλλογο ΕΥΝΙΚΗΣ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΑΠΙΩΝ για την Εξαιρετική Επίδοση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Στερεάς Ελλάδας**


Με υπερηφάνεια συγχαίρουμε τον σύλλογο μας για την αξιοθαύμαστη επίδοση των αθλητών μας στο πρόσφατο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Τα παιδιά μας, για πρώτη φορά σε αγώνες, ανέβηκαν στο βάθρο με θριαμβευτικά αποτελέσματα.


Με την καθοδήγηση του αφοσιωμένου δασκάλου , κ. Αντώνη Μιχελή, οι αθλητές μας επέδειξαν όχι μόνο τεχνική επιδεξιότητα, αλλά και ήθος και αγωνιστικό πνεύμα. Η ανάδειξη των 8 παιδιών μας με μετάλλια αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσής τους.


Πέρα από την εξαιρετική απόδοση στον αγωνιστικό χώρο, είναι σημαντικό να τονίσουμε τη σπουδαιότητα του ήθους και της αθλητικής καλαισθησίας που επέδειξαν οι αθλητές μας. Είμαστε περήφανοι που η ομάδα  εκπροσώπησε τις αξίες του συλλόγου μας με τόσο ενθουσιασμό και αφοσίωση.


Στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς για την υποστήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στο έργο μας. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την επιτυχία των παιδιών μας σε κάθε επίπεδο.


Συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες!


-

Σχόλια