Ξεχάσαμε τι σημαίνει φυσιολογικός.

 


Λυπάμαι πολύ που την σημερινή εποχή η διαστρέβλωση των ελληνικών λέξεων δίνει και παίρνει και τελικά οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε μία σύγχυση. Για αυτό, όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση μου ασχολούμαι πέραν των άλλων και με την ετυμολογία των λέξεων και με τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, στο παρόν ιστολόγιο που διαβάζετε, πέραν των άλλων θεμάτων. 

Μπορεί κάποιοι, ακόμη και δικοί μου άνθρωποι, να αντιδράσουν, αλλά πρέπει να μάθουμε τέλος πάντων την αλήθεια, ετυμολογία της λέξης έκανα εχθές, για να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε από αυτόν τον τόπο. 

Σε αυτό εδώ το κείμενο θα ασχοληθώ με την λέξη φυσιολογικό, που είναι ουσιαστικοποιημένο επίθετο , του επιθέτου φυσιολογικός-η-ο, όπως μας είχαν μάθει και στο δημοτικό. 

Αν πάμε να χωρίσουμε την λέξη αποτελείται από τις λέξεις φύση και λογική (λόγος). Άρα φυσιολογικό είναι η λογική της φύσης. Η φύση γεννάται και αναγεννάται με το άρρεν και με το θήλυ. Δηλαδή με το αρσενικό και με το θηλυκό. Από τα φυτά, που οι μέλισσες μεταφέρουν την γύρη  (ύπεροι και στήμονες), τα ζώα ( μόνο οι μονοκύτταροι οργανισμοί αναγεννούνται από μόνοι τους και μερικά είδη ζώων) και τους ανθρώπους. 

Η αναγέννηση δεν έρχεται μέσα από την ομοφυλοφιλία. Όλο αυτό που ψηφίστηκε πραγματικά είναι αφύσικο και είναι παρεμβολή στη φύση, που πολύ φοβάμαι ότι θα γυρίσει εναντίον μας. 

Εναντίον μας θα γυρίσει και παρεμβολή στο περιβάλλον με ανεμογεννήτριες, ηλιακά πάνελ κ.ο.κ. αφού κακοποιούμε την φύση, κόβουμε δάση, καταστρέφουμε την χλωρίδα και την πανίδα για να δημιουργήσουμε ας πούμε μορφές ενέργειας. 

Η ενέργεια κρύβεται στην φύση, εμείς δεν το έχουμε κατανοήσει. Γιατί δεν χρησιμοποιουμε το νερό, όπως οι Μινωίτες; Ποιοι είναι αυτοί; Α συγγνώμη απαγορεύεται να μιλούμε για την αρχαία ελληνική Ιστορία γιατί αφυπνίζει. 

Πολλά ανέφερα σε αυτή την ανάρτηση. Έρχονται και άλλα. Μείνετε συντονισμένοι. 


Σχόλια