Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών

 


Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, πραγματοποίησε περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, την Τετάρτη 21 Φλεβάρη. Στο κλιμάκιο συμμετείχε επίσης ο Στέφανος Μουτουσίδης, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Το κλιμάκιο συζήτησε με νοσηλευτές, γιατρούς και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής των κυβερνήσεων που αντιμετωπίζουν ως κόστος την υγεία του λαού. Αποκορύφωμα αποτελεί η τελευταία εξέλιξη με την απόφαση μεταφοράς κάθε μήνα, ενός γενικού γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, επ’ αόριστο.


Ο Γ. Μαρίνος κατά τη συζήτηση με τους υγειονομικούς του Κέντρου Υγείας τόνισε πως «η απόφαση αυτή υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο το Κέντρο Υγείας Ψαχνών, ενώ ταυτόχρονα δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ελλείψεων στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου. Χαιρετίζουμε την απόφασή σας για τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας Κυριακή 3 Μάρτη στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας. Το ΚΚΕ είναι σταθερά στο πλευρό των υγειονομικών καθώς τα προβλήματα στην Υγεία αφορούν όλο το λαό, είναι ζητήματα ζωής και θανάτου».

Σχόλια