Τιμήθηκε η Φανή Ψαθά στη Ραφήνα για την προσφορά της

 


Γυναίκες που κατοικούν οι επιχειρούν στη Ραφήνα και το Πικέρμι, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία, βράβευσε το βράδυ της Πέμπτης (7/3) ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Hμέρας της Γυναίκας, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη. 

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας και την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος-συγγραφέας, Δέσποινα Σωτηροπούλου, η οποία έχει κάνει και το ντοκιμαντέρ “Ραφήνα – Πικέρμι – η πύλη του Αιγαίου”.

Μεταξύ των γυναικών όπου βραβεύτηκαν είναι και η δική μας Φανή Ψαθά, όπου διαμένει στη Ραφήνα με την οικογένειά της και η προσφορά της στον αθλητισμό είναι μεγάλη. Η Φανή Ψαθά, είναι Ολυμπιονίκης και κάτοχος μεταλλίων σε πανελλήνιες, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις. Μια αθλήτρια με ήθος, συνέπεια και εθελοντική συνείδηση.

Η Φανή Ψαθά πέραν από τα μετάλλια και τις διακρίσεις που έχει στο άθλημα της Πάλης, μαζί με τον σύζυγό της μας έχουν διδάξει όλα αυτά τα χρόνια ήθος. Για κάποια χρόνια είχα συνεργαστεί και εγώ μαζί τους και πραγματικά έμαθα πάρα πολλά. 

Η προσφορά της Φανής και στην γενέτειρα της είναι μεγάλη αφού γνώρισε άνθηση η Ελληνορωμαϊκή Πάλη και η Ενόργανη Γυμναστική

 Για να δείτε περισσότερα από την χθεσινή βράβευση κάντε κλικ εδώ 



Σχόλια