"Το Μονοπάτι της Ηρώς" ταξίδεψε στα Μετέωρα

 


Ανάμεσα στους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς των Μετεώρων, ταξίδεψε το "Μονοπάτι της Ηρώς" με τον Ορειβάτη -Αναρρηχητή Ανέστη Ζουση. Σε κάθε βήμα, ο κος Ζουσης δεν μπορούσε παρά να νιώσει ένα αίσθημα δέους για το τεράστιο μέγεθος των βράχων που τον περιέβαλλαν, με την επιβλητική παρουσία τους να υπενθυμίζει το μεγαλείο της φύσης και η πεταλούδα "ψυχή της Ηρώς" να τον συνοδεύει σε όλη την διαδρομή.  

Φτάνοντας στην κορυφή, σταμάτησε για να πάρει ανάσα και να απολαύσει το μεγαλείο των Μετεώρων απλωμένο από κάτω. Σε εκείνη τη φευγαλέα στιγμή ηρεμίας, που περιβάλλεται από τίποτα άλλο εκτός από τον ήχο του ανέμου και τους χτύπους της καρδιάς του, ένιωσε μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης με τον φυσικό κόσμο και μια βαθιά εκτίμηση για τα θαύματα που έχει να προσφέρει. 
Και καθώς γυρνούσε πίσω σε στέρεο έδαφος, ήξερε ότι κουβαλούσε μαζί του όχι μόνο μια αίσθηση ολοκλήρωσης αλλά και μια ανανεωμένη αίσθηση θαυμασμού και ευγνωμοσύνης για την ομορφιά του κόσμου γύρω του.

Σχόλια

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολυυυυυύ γιά τά όμορφα λόγια σας !!!!!! Η Ηρώ ζεί ανάμεσά μας καί μάς δίνει κουράγιο γιά τά επόμενα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου