Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ψαχνών στον διαγωνισμό ρομποτικής που έγινε στη Λαμία

 Το εξαιρετικό ταλέντο και την καινοτομία τους ανέδειξαν την Κυριακή οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ψαχνών στον διαγωνισμό ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία. Οι αξιοσημείωτες επιδόσεις τους όχι μόνο απέδειξαν την αφοσίωσή τους και τη σκληρή δουλειά τους αλλά και την εφευρετικότητά τους στον τομέα της ρομποτικής.


Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Η αφοσίωση, η επιμονή και το πνεύμα συνεργασίας τους συνέβαλαν αναμφίβολα στην επιτυχία τους. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εκπαίδευσης και υποστήριξης που παρέχει το ΕΠΑΛ Ψαχνών, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να διαπρέψουν στους τομείς STEM.


Ο διαγωνισμός ρομποτικής όχι μόνο παρείχε μια πλατφόρμα στους μαθητές για να επιδείξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες, αλλά ενίσχυσε επίσης τη δημιουργικότητα και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Καθώς γιορτάζουμε τα επιτεύγματά τους, ας αναγνωρίσουμε επίσης την ανεκτίμητη καθοδήγηση και καθοδήγηση που παρέχουν οι δάσκαλοι και οι μέντορές τους.


Το μέλλον φαίνεται πολλά υποσχόμενο με τέτοια ταλαντούχα και καθοδηγημένα άτομα να πρωτοστατούν στη ρομποτική και την τεχνολογία. Απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του ΕΠΑΛ Ψαχνών και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις μελλοντικές τους προσπάθειες. 





Σχόλια