Συγχαρητήρια στους μαθητές των τριών δημοτικών σχολείων Ψαχνών για την συμμετοχή τους στους αγώνες σκυταλοδρομίας που έγιναν στη Χαλκίδα


Στο γήπεδο της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκαν εχθές οι πολυαναμενόμενοι αγώνες σκυταλοδρομίας με τη συμμετοχή   σχολείων της Εύβοιας μεταξύ των οποίων και των τριών δημοτικών της πόλης των Ψαχνών.  Μια ημέρα γεμάτη αγωνία, συναισθήματα και πάνω από όλα αθλητισμό!


Οι μαθητές από κάθε γωνιά του νησιού διαγωνίστηκαν με πάθος και αφοσίωση, δείχνοντας τις αθλητικές τους δεξιότητες και την ομαδικότητά τους. Οι κερκίδες γέμισαν με ενθουσιώδεις θεατές που παρακολούθησαν με συγκίνηση και υπερηφάνεια τις επιδόσεις των παιδιών τους.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν για το πνεύμα αθλητισμού και την αθλητική τους αφοσίωση. Ο αθλητισμός ενώνει, εμπνέει και δημιουργεί ανεξίτηλες αναμνήσεις για όλους μας!


Ας συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τους νέους αθλητές μας για έναν υγιή και δυναμικό τρόπο ζωής. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς την κορυφή με ακόμα περισσότερη αθλητική πνοή και διάθεση για επιτυχία!"






Σχόλια