ΛΑΡΚΟ: Έπεσε διχόνοια μεταξύ των εργαζομένων – Ξεχωριστή συγκέντρωση έκαναν οι εργαζόμενοι της Εύβοιας στην Αθήνα (VIDEO)

 


Διχόνοια έπεσε στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι έχουν διασπαστεί σε στρατόπεδα. Mάλιστα, το Σωματείο της Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και επιφυλάσσεται να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του.


Η διχόνοια οδήγησε και στην πραγματοποίηση ξεχωριστών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών, με πρωτοβουλία του Σωματείο της ΛΑΡΚΟ της Λάρυμνας.


Ωστόσο, η Ένωση Εργαζομένων της Εταιρείας ΛΑΡΚΟ- Μεταλλεία Εύβοιας (στη φωτογραφία ο πρόεδρος Γιώργος Σελεβάκος) πραγματοποίησε δική της συγκέντρωση, εχθές Τετάρτη 27 Μαρτίου και σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονιζει:


” Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ο οποίος χωρίς καμιά απόφαση του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ναυλώνει πούλμαν και οργανώνει κάθοδο στην Αθήνα, περιφρονώντας την απόφαση του Σωματείου μας στην Εύβοια.


Αυτό μας φαντάζει προδοσία και αλητεία.


Το Εργατικό Κέντρο της Εύβοιας δεν εκπροσωπεί την Λάρυμνα αλλά την Εύβοια.

Δεν παίρνει αποφάσεις ο Πρόεδρος αλλά το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και του λέμε ότι το Ε.Κ.Ε. δεν είναι παράρτημα του ΚΚΕ.

Επιφυλασσόμαστε για πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.”


Δείτε παρακάτω και την συνέντευξη τύπου του Γιώργου Σελεβάκου, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. 


psaxna.gr


Σχόλια