Εκδήλωση στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ψαχνών με θέμα η φιλοσοφία της παιδείας. Ομιλητής Ιωάννης Παπαμιχαήλ

 Σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση με θέμα " Η φιλοσοφία της παιδείας" και επίσημο προσκεκλημένο τον ζωγράφο και λογοτέχνη κ. Ιωάννη Παπαμιχαήλ. Οι μαθητές της Στ' τάξης με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Ελένης Γερογιάννη αλλά και την πολύτιμη συμβολή των εκπαιδευτικών Μανουέλας Παπαϊωάννου, Σταματούλας Χαλιούλα και κ. Μαρίας Ζωντού, ανέπτυξαν συλλογικά και δημιουργικά το θέμα της εκδήλωσης με σκοπό να αναδειχθεί η συνεισφορά της φιλοσοφίας στο εκπαιδευτικό έργο. Το κοινό της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον βίο και τα έργα κλασσικών Ελλήνων φιλοσόφων και σπουδαίων προσώπων που συνέβαλαν κομβικά στην εξέλιξη του ανθρώπου.

 Αντικείμενα μελέτης και θαυμασμού αποτέλεσαν τα έργα ποίησης και ζωγραφικής του κ. Παπαμιχαήλ. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι του δήμου, γονείς και μαθητές της Δ' και Ε' τάξης.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές της Στ ΄ τάξης, στους εκπαιδευτικούς μας και ιδιαίτερα στην κα Ελένη που είχε και τον γενικό συντονισμό .

Ευχαριστούμε θερμά τον ζωγράφο κο Ιωάννη Παπαμιχαήλ για την ιδέα, την πρωτοβουλία, την βοήθεια αλλά και τους πίνακες που μετέφερε στο σχολείο μας για την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης και βέβαια όσους γονείς παρακολούθησαν την σημερινή εκδήλωση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.. 







Σχόλια