Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Διρφύων-Μεσσαπίων για την Τράπεζα Πειραιώς


 Εχθές πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Διρφύων-Μεσσαπίων για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στα Ψαχνά.  Από την συνεδρίαση έλαμψαν δια της απουσίας τους οι βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες. Ναι μπορεί να μην είχαν λάβει πρόσκληση, αλλά ήταν γνωστό το κλείσιμο της Τράπεζας και η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου. Οι μόνοι που έδειξαν το ενδιαφέρον τους είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ και η Κατερίνα Καζάνη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που κατέθεσαν επερωτήσεις προς τον Υπουργό Οικονομικών. 

Από εκεί και πέρα ζητούν κάποιοι ευθύνες από την Δημοτική αρχή για το ζήτημα, μη κατανοώντας ότι γίνονται κινήσεις από την μεριά της εξαντλώντας όλα τα μέσα, αλλά δυστυχώς το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί.

Πρέπει να κατανοήσουν ότι μόνο με ομόνοια μπορούν να επιτευχθούν πράγματα. Μόνο αν πάψουν κάποιοι, εννοώντας βουλευτές κ ο.κ. να κοιτούν τα δικά τους συμφέροντα και να κοιτάξουν τα συμφέροντα των πολιτών και τών τοπικών κοινωνιών. 

Βέβαια αυτό που πρέπει να τονιστεί ότι η Νέα Τάξη πραγμάτων είναι εδώ και φοβάμαι πως θα μείνει. Μας ωθούν σε μια εποχή, όπου το πλαστικό χρήμα θα είναι κυρίαρχο και θα είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε όλες τις τραπεζικές μας κινήσεις μόνο διαδικτυακά. 

Αυτό τονίστηκε και στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και είναι "ηλίου φαεινότερον"! 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Διρφύων-Μεσσαπίων

https://www.youtube.com/live/YkrL2SIxjLA?si=Ves3acXIyrss_338


Σχόλια

  1. Γιατί φεύγει η Πειραιώς από τα Ψαχνά και μένει της Αρτάκης ρωτήστε τους εκπροσώπους Στενής, Καθενών, Μίστρου, Θεολόγου, Πούρνου, Αμφιθέας, Στροπώνων! Ξέχασα κάποιον;
    Όλοι αυτοί πήγαιναν και πηγαίνουν στο κατάστημα της Αρτάκης. Ε, τώρα θα πάει όλος ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων.
    Μετά σειρά έχει το Πανεπιστήμιο και δεν θα αργήσει ούτε αυτό.
    Bye-bye 👋👋👋👋

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου