Η BOX NOW και στα Ψαχνά

 


Η BOX NOW είναι μια καινοτόμος εταιρεία που προσφέρει λύσεις για την παράδοση δεμάτων μέσω ενός δικτύου αυτοματοποιημένων θυρίδων, τα λεγόμενα lockers. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να παραλαμβάνουν τα δέματά τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας μια ευέλικτη και βολική επιλογή για τις online αγορές τους.


Η BOX NOW έχει επεκταθεί σε πολλές περιοχές, και πρόσφατα έφτασε και στην πόλη των Ψαχνών, προσφέροντας στους κατοίκους μια ακόμη πιο άμεση και αξιόπιστη επιλογή για την παραλαβή των δεμάτων τους. Με πάνω από 2.000 eshops που συνεργάζονται με την BOX NOW, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν online και να παραλάβουν τα προϊόντα τους με ευκολία και ασφάλεια¹.


Η υπηρεσία αυτή όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία των αγορών αλλά συμβάλλει και στην αειφορία, καθώς μειώνει την ανάγκη για παραδοσιακές μεταφορές και τις σχετικές εκπομπές CO2. Είναι μια υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, προσφέροντας ταχύτητα, ευκολία και αξιοπιστία. Την υπηρεσία Box Now μπορείτε να την βρείτε έξω από το Super Market Βασιλόπουλος και έξω από το Φαρμακείο Εύη Γκουζίνη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:


https://steiledema.boxnow.gr/apostoli-dematos

Σχόλια