**Επίσκεψη του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Χαλκιδέων στον Εράσιπο Horse στα Ψαχνά**

 


Σήμερα το πρωί, είχαν την χαρά να φιλοξενήσουν μια ξεχωριστή ομάδα επισκεπτών στον Εράσιπο Horse, τον αγαπημένο μας χώρο ιππασίας που βρίσκεται στην καρδιά των Ψαχνών. Τα μέλη του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Χαλκιδέων  έδωσαν την ευκαιρία να μοιραστούν  μαζί τους μοναδικές στιγμές και να τους εισάγουν στον μαγικό κόσμο των αλόγων.


Η επίσκεψη ξεκίνησε με μια θερμή υποδοχή και μια σύντομη ενημέρωση για τις δραστηριότητες της ημέρας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα άλογα, να τα χαϊδέψουν και να μάθουν για τη φροντίδα και τη σημασία της ιππασίας. Η αλληλεπίδραση με τα άλογα ήταν μια πηγή χαράς και ενθουσιασμού για όλους, καθώς τα παιδιά ενθαρρύνθηκαν να εκφράσουν την αγάπη και τη φροντίδα τους. Επίσης είδαν από κοντά ελάφια, αγρογούρουνα, παγώνι και άλλα ζώα.


Η ομάδα του Εράσιπο Horse είναι πάντα ευτυχισμένη να υποδέχεται ομάδες και να προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει την εκπαίδευση με τη διασκέδαση. Είναι περήφανοι που συμβάλλουν στην κοινωνική ένταξη και την ευημερία των ΑΜΕΑ, παρέχοντας ένα περιβάλλον όπου όλοι μπορούν να αισθάνονται ελεύθεροι και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.


Ευχαριστούν το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Χαλκιδέων για αυτήν την υπέροχη επίσκεψη  ανυπομονούν να τους υποδεχτούν ξανά στο μέλλον!







Σχόλια