Ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο


Τα 100 χρόνια ζωντανής παρουσίας μέσω θαυμάτων, εμφανίσεων του ιδίου σε πιστούς και άλλα πολλά θαυμαστά σημεία γιορτάζει η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας με διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εντός του 2024.

 Στο πλαίσιο του εορταστικού αυτού έτους για όλη την Εύβοια το Star Κεντρικής Ελλάδας προγραμμάτισε και υλοποίησε μία εκπομπή αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο. 

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες πριν την αλλαγή των αμφίων του. Μέχρι τότε γνωρίζαμε ότι είχε ζητήσει λευκά άμφια, όμως κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο πατήρ Ιωάννης Μάρκου μας αποκάλυψε ότι εκτός από το χρώμα ο Άγιος επεσήμανε ότι θα ήθελε τα άμφιά του να έχουν επάνω τους τριαντάφυλλα. 

Συγκλονιστική επίσης, η δήλωσή του ότι το σώμα του Αγίου κατά την διαδικασία της αλλαγής είναι ευλύγιστο και ελαστικό. 


” Ο Άγιος μας διευκολύνει όταν του αλλάζουμε τα ενδύματα, τα οποία του τα τοποθετούμε κανονικά από το κεφάλι”, δήλωσε χαρακτηριστικά. (στον χρόνο του βίντεο 41,15 και 41,56 



https://tvstar.gr/2024/05/09/ekpompi-afieroma-ston-agio-kai-aftharto-ioanni-ton-rosso/

Υποσημείωση eviasmile : Πραγματικά το παρόν αφιέρωμα για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο είναι συγκλονιστικό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην δημοσιογράφο Ιωάννα Καραγιάννη και στον Ιστορικό -Αρχαιολόγο Νικόλαο Καρατζά. Ας έχουμε όλοι τις πρεσβείες του Οσίου.


Σχόλια