Κορυφώνεται το 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ''...ΕΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟΙ'' !

 


ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 

Κορυφώνεται το 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ''...ΕΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟΙ'' !

Ήταν μια υπέροχη βραδιά που στέφθηκε με επιτυχία όταν γνωρίζοντας όλοι την δυσκολία και τους χρόνους που χρειάζεται η Κεραμική, δουλέψαμε συντονισμένα, συνεργατικά ετοιμάζοντας κομμάτια και ψήνοντας δύο ηλεκτρικά Καμίνια και ένα γκαζιού.

.

Χαίρομαι για όσους παρακολούθησαν την ενημέρωση και παρουσίαση των έργων, ομολογώ, με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ευχαριστώ θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης και τον Περιφερειακό σύμβουλο και συντοπίτη μας Ευάγγελος Χαϊνάς την Δημοτική σύμβουλο Maria Papageli και τον δημοτικό σύμβουλο Βελεντζα Γιάννη για την παρουσία τους!

Ευχαριστώ την Christine Willis τον βαγγελης μαγκοπουλος  την Έλενα Μανάλη  , την Maria Kourti - Stivakta  , Marouska Koutsi  , την Vouli Pandazidou  και τον Costas Papadimitriou  για την συμμετοχή τους και την πολύτιμη συνεργασία τους, την Clementine Conjungle και  Nikos Markou  που ήταν μαζί μας ως μέλη της ομάδας μας!

Εύχομαι να συνεχιστεί ως θεσμός, θα ήταν καλό για τον τόπο μας που έχει να επιδείξει μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά σε όλα τα επίπεδα.

Ηδη η Αμάρυνθος έγινε εξαιρετικά δημοφιλής αυτές τις τελευταίες ημέρες τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες περιοχές από χιλιάδες ανθρώπους που παρακολουθούσαν την εξέλιξη του Συμποσίου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένουν και την συνέχεια του!



Σχόλια