Ταξιδέψαμε με τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο

 

Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ'αλλάζω με τίποτα. Αυτό το τραγούδι μου έρχεται στο νου, ειδικά αυτό το διάστημα. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την χθεσινή γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών. Γίναμε για δύο ώρες όλοι μας παιδιά Τραγουδήσαμε με όλα τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Αν όλα τα παιδιά της Γης, ταξιδέψαμε με τον Ερωτόκριτο του Κορνάρου, με ελληνικό κινηματογράφο, με παραδοσιακούς χορούς, με τραγούδια σε άλλες εποχές πιο χαλαρές και πιο ανέμελες. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Όμως θα μου επιτρέψετε να σταθώ λίγο στους μαθητές που τελείωσαν την ΣΤ Δημοτικού, διότι για μια ολόκληρη χρονιά,όταν πήγαιναν στην Δ Δημοτικού βρισκόμουν μαζί τους ως ιδιωτική παράλληλη στήριξη εγώ. Τότε είχα περάσει μαζί τους μια υπέροχη χρονιά, με αγάπησαν σαν δάσκαλο τους και είχα τότε μια υπέροχη συνεργασία με την δασκάλα τους και παλαιόθεν δασκάλα μου, κα Ελένη Τζιουμα, στην οποία εύχομαι τα καλύτερα. Τότε υπήρχαν μαθητές λάτρεις του θεάτρου και της μουσικής θυμάμαι και το απέδειξαν περίτρανα εχθές. Είναι παιδιά με ήθος και με αξίες. Θέλω να τους ευχηθώ καλή πρόοδο και δεν έχω ξεχάσει μια υπόσχεση που τους είχα δώσει και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υλοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο.

Θα ήθελα να σημειώσω επίσης ότι συγκινήθηκα πολύ με το τραγούδι Ν'αγαπάς στη νοηματική γλώσσα από τους μαθητές της Γ και Δ Δημοτικού .

Ενώ να πω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στη συνύπαρξη των δύο σχολείων 2ου Δημοτικού και Ειδικού Δημοτικού. Πραγματικά είναι υπόδειγμα για την κοινωνία. 

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μύταλα, η επικεφαλής της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κα Μαντζώρου και από την διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η κα Μπισμπικοπούλου. 

Στο τέλος της γιορτής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε μπουφέ για μικρούς και μεγάλους. 









































Σχόλια