Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση στο Δημοτικό στάδιο Ψαχνών

 




Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων έριξε μια ιδέα και αυτή πήρε σάρκα και οστά και ήταν πετυχημένη. Ο λόγος για τον χθεσινό αγώνα όπου οι βετεράνοι του Ολυμπιακού Πειραιώς έπαιξαν με τους βετεράνους των Ψαχνών και της Χαλκίδας, δημιουργώντας ένα συγκινητικό κλίμα. 

Για την υλοποίηση όμως αυτής της ιδέας εργάστηκαν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι έδωσαν την ψυχή τους και τον χρόνο τους για το υπέροχο αποτέλεσμα. 

Θα ξεκινήσω από τον Αντιδήμαρχο Κο Δήμο Κιαπέκο και την δημοτική σύμβουλο και επικεφαλής της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, όπου προσέφεραν τα μέγιστα. Θα αναφερθώ στον υπεύθυνο του γηπέδου Κο Μιχελή, στον υπεύθυνο υπάλληλο Κο Μιχάλη Καλαβρή, στην κα Γιώτα Γαλατσίδα, στην Ακαδημία Ψαχνών και στην Ακαδημία Δόξα Διρφύων-Μεσσαπίων για την άψογη οργάνωση. Στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ψαχνών Κο Μιχάλη Καλαβρή για το deal του ήχου και το παρκάρισμα των οχημάτων των καλεσμένων βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.Στον Πέτρο Μυστριωτη και στο Νίκο Κιαπέκο σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Στον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Καστέλλας Αγγελή Γοβιού Κο Χρήστο Καπετάνιο, όπου εθελοντικά και αφιλοκερδώς και με πολύ μεράκι προσέφερε την ηχητική κάλυψη όλης της διοργάνωσης. Στην εταιρεία ΛΑΡΚΟ , όπου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, έδωσε το ασθενοφόρο για την εκδήλωση. Και στην εταιρεία Δίρφυς για την προσφορά των νερών. 

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά και της περιοχής μας, που συμμετείχαν σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου, τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που έδωσαν το παρόν και σε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.



Σχόλια