Με Ζωντάνια και κέφι η εκδήλωση του Ομίλου Ευ Ζην "Ο καραγκιόζης παντρεύεται"!


 Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στο Γυμνάσιο Ψαχνών, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση από τον Όμιλο "Ευ Ζην" με τίτλο "Ο Καραγκιόζης Παντρεύεται". Η εκδήλωση ήταν γεμάτη ζωντάνια και κέφι, καθώς τα παιδιά του Ομίλου παρουσίασαν μια παράσταση με τον αγαπημένο λαϊκό ήρωα Καραγκιόζη, ο οποίος αυτή τη φορά είχε την τιμητική του σε μια γαμήλια τελετή γεμάτη χιούμορ και παραδοσιακά στοιχεία.


Τα παιδιά του Ομίλου "Ευ Ζην" εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές τους ικανότητες, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς και δίνοντας ζωντάνια στη σκηνή με τις ενέργειές τους. Η συμμετοχή τους προσέδωσε μια μοναδική νότα στην εκδήλωση, συνδυάζοντας την παράδοση με την παιδική ζωντάνια και την αθωότητα.


Η εκδήλωση αυτή ήταν μια ευκαιρία να έρθουν κοντά οι κάτοικοι της περιοχής, να απολαύσουν την πολιτιστική κληρονομιά και να στηρίξουν τις δραστηριότητες των νέων της κοινότητας. Ο Όμιλος "Ευ Ζην" για άλλη μια φορά απέδειξε την αφοσίωσή του στην προαγωγή της πολιτιστικής παράδοσης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής μέσω των δραστηριοτήτων του.


Συνολικά, η εκδήλωση "Ο Καραγκιόζης Παντρεύεται" ήταν μια επιτυχία, γεμίζοντας χαμόγελα και ευχαρίστηση όλους τους παρευρισκόμενους, και προσφέροντας μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στους Ψαχνιώτες.



Σχόλια