Πήρε «πάνω του» τη φωτιά στον Κολοβρέχτη και έσωσε τις περιουσίες ο Ραπτάκης

 


Οταν υπάρχουν θύματα ή καταστροφές υπάρχουν και ευθύνες. Όταν όμως υπάρχει επιτυχία θα πρέπει να υπάρχουν και τα εύσημα.


 


Ο Πυρονόμος και επικεφαλής των εθελοντών του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών Σπύρος Ραπτάκης ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στην χθεσινή φωτιά στον Κολοβρέχτη, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και με εθελοντές του κλιμακίου.


Η εμπειρία του Σπύρου Ραπτάκη ήταν αρκετή για να μπορέσει να καταλάβει αμέσως τον βαθμό της επικινδυνότητας, και έτσι άμεσα κάλεσε με δική του πρωτοβουλία αεροπλάνα στο σημείο.


Η συμβολή των εναέριων μέσων σε συνεργασία με τις προσπάθειες των πυροσβεστών της Χαλκίδας και των εθελοντών  από εδάφους στάθηκε απολύτως καθοριστική, και έτσι σώθηκαν σπίτια, περιουσίες αλλά και άνθρωποι σε μια κρίσιμη και πολύ επικίνδυνη φωτιά δίπλα από κατοικημένη περιοχή.


“Το διαχειρίστηκε σωστά” λέγεται από χθες για τον Σπύρο Ραπτάκη, και αυτή είναι φυσικά  η αλήθεια.


Ο Σπύρος Ραπτάκης έχει για μια ακόμη φορά μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.


 


Παρών ο νέος Ειδικός σύμβουλος Τσώκος 


Πήρε «πάνω του» τη φωτιά στον Κολοβρέχτη και έσωσε τις περιουσίες ο Ραπτάκης Screenshot 20240626 083116 com


Παρών από την πρώτη στιγμή στην χθεσινή φωτιά και ο Ειδικός σύμβουλος σε θέματα πολιτικής προστασίας Μπάμπης Τσώκος.


Ο πρώην Αντιδήμαρχος αν και η δουλειά του πλέον  είναι άλλη, δεν δίστασε να τρέξει στην φωτιά και να πιάσει μάνικα.


Αυτή είναι μια απάντηση σε όλους όσους άσκησαν κριτική για την επιλογή του, και εχθές έβλεπαν την φωτιά από την θάλασσα….


 

“Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ψαθάς“….


 


“Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ψαθάς γιατι οι άλλοι είναι άφαντοι” γράφτηκε εχθές το απόγευμα σε μια ομάδα της Αρτάκης στο Facebook,και δεν απέχει πολύ από την αλήθεια.


Ο Ψαθάς για μια ακόμη φορά ήταν και εκείνος εκεί από την πρώτη στιγμή στον γενικό  συντονισμό όταν όλοι οι υπόλοιποι έλειπαν, και ας ήταν η φωτιά εκτός των ορίων του Δήμου του….

psaxna,gr

 

Σχόλια