Ο Πρόεδρος των Ψαχνών δίνει την μισθοδοσία του για την σωτηρία της φάρμας του Εράσιππου Horse



Από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ψαχνών, Μιχάλης Καλαβρής, έδειξε το ενδιαφέρον του για τον Εράσιππο Horse και έχει μεταφέρει δωρεάν σχολεία της περιοχής στην φάρμα. Μόλις έμαθε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η φάρμα μετέβη σε αυτή και αποφάσισε να διαθέσει τον μισθό του για ζωοτροφές για τα ζώα της φάρμας. Πέραν της φάρμας μεγάλο το ενδιαφέρον του προέδρου και για το κοιμητήριο.


Η ενεργή συμμετοχή του σε δράσεις καθαρισμού, η δωρεάν μεταφορά των σχολείων και η προσφορά του ως οδηγού για το ΚΔΑΠ Ψαχνών, είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα της ανιδιοτελούς προσφοράς του. Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ψαχνών  δεν αναζητά την δημοσιότητα ή το προσωπικό όφελος, αλλά προτάσσει το κοινό καλό και την πρόοδο της κοινότητας.


Η επανεκλογή του με τεράστια διαφορά δεν είναι τυχαία. Είναι η ανταμοιβή για την ακούραστη εργασία και την απέραντη αγάπη που έχει δείξει για την κοινότητα Ψαχνών. Μας τιμά να έχουμε έναν τέτοιο άνθρωπο στην ηγεσία μας και είμαστε βέβαιοι ότι, θα προβούν και άλλοι αιρετοί σε μια τέτοια κίνηση για να βοηθήσουμε τον Εράσιππο Horse, που έχει βοηθήσει πολύ τον τόπο μας.

Σχόλια