International Video Summer 2024!


 Νέα πρωτοβουλία!

International Video Summer 2024!
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στο νέο μας διεθνές βίντεο με το οποίο θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι: μπορείτε να διαβάσετε το δικό σας ποίημα ή ένα ποίημα ενός σπουδαίου συγγραφέα της επιλογής σας (διαβάστε το στη μητρική σας γλώσσα). Θέμα του ποιήματος; Καλοκαίρι.
Πώς να το κάνετε; Πολύ απλά.
1) Μπορείτε να γράψετε το βίντεό σας σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, δίπλα στη θάλασσα, στο βουνό, στον κήπο, όπου θέλετε. Μέγιστη διάρκεια του βίντεο: ενάμισι έως ενάμισι και σαράντα λεπτά.
2) Ξεκινήστε την εγγραφή: αφήστε οπωσδήποτε 3 έως 4 δευτερόλεπτα σιωπής πριν μιλήσετε. Ηχογραφήστε το μήνυμά σας διαβάζοντας το αγαπημένο σας ποίημα.
3) Στο τέλος της ηχογράφησής σας αφήστε άλλα 3 ή 4 δευτερόλεπτα σιωπής (αυτό είναι απαραίτητο για τη μίξη μεταξύ των διαφόρων βίντεο) και κλείστε την ηχογράφηση λέγοντας το όνομά σας, τη χώρα σας και αν θέλετε μπορείτε επίσης να ευχηθείτε στον θεατή "Καλή Ποίηση και Καλό Καλοκαίρι!".
4) Στείλτε το βίντεό σας από σήμερα, 26/06/2024 μέχρι τις 10/07/2024. Στείλτε το βίντεο στο poeti2000italia@gmail.com. Εάν το συνηθισμένο ταχυδρομείο δεν δέχεται το βίντεο σας επειδή το αρχείο είναι "βαρύ", τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν site www.wetransfer.com, το οποίο σας επιτρέπει να στείλετε όλα τα είδη αρχείων, ακόμη και μεγάλα.
5) Προσοχή: Πριν από την εγγραφή, τοποθετήστε το τηλέφωνό σας έτσι ώστε να είναι ακίνητο (δεν δεχόμαστε βίντεο που κουνιούνται ή διαταράσσονται). Τοποθετήστε το τηλέφωνό σας σε οριζόντια θέση και ποτέ σε τετράγωνη ή κάθετη θέση. Μόνο οριζόντια βίντεο γίνονται δεκτά.
6) Το διεθνές μας βίντεο για το καλοκαίρι του 2024 θα δημοσιευτεί στα κοινωνικά μας κανάλια στις 12/07/2024 και φυσικά μπορείτε επίσης να το βρείτε και να το μοιραστείτε από και στο Youtube.
Διαδώστε το, ας είμαστε πολλοί από πολλά μέρη του κόσμου, ο καθένας στη μητρική του γλώσσα! Αυτό θα είναι επίσης μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία! Περιμένουμε με ανυπομονησία το βίντεο και τη φαντασία σας!
Ευχαριστούμε όσους θα συμμετάσχουν!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Poeti2000

Σχόλια