Τέσσερα μετάλλια για το Victorious Karate Club

 


Ένα χρυσό , δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο για τις αθλήτριες από τα Ψαχνά

 


Με αθλήτριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από την Ουκρανία, τον Καναδά και το Ισραήλ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (22 και 23 Ιουνίου) το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ακροβατικών Τεχνών Kalamata Aerial Cup, στο Κλειστό της Παραλίας Καλαμάτας 

Διοργανωτής ήταν ο Σύλλογος Kalamata Dance Challenge, ενώ συμμετείχε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία FEDEC. 

Όπως σημείωσε ο διοργανωτής Σύλλογος, στην Καλαμάτα βρέθηκαν για να λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ «160 αθλήτριες και αθλητές (με γονείς & συνοδούς) από 3 χώρες (Ουκρανία, Καναδάς, Ισραήλ) αλλά και από Καλαμάτα, Αθήνα, Πειραιά, Άργος, Κόρινθο, Χαλκίδα, Ψαχνά, Βόλο, Αγρίνιο και Μυτιλήνη, από 18 συνολικά καλλιτεχνικά εκπαιδευτήρια εναέριων τεχνών για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να διαγωνιστούν σε 31 συνολικά κατηγορίες για το Κύπελλο Καλαμάτας.


Σε ένα ασφαλές και σωστό περιβάλλον, μικροί – μεγάλοι αξιολογήθηκαν από 8 Κριτές του είδους από Ελλάδα και εξωτερικό.


Οι 4 πρώτοι από κάθε κατηγορία λαμβάνουν υποτροφία να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εναέριων τον Ιούλιο στη Γεωργία, χτίζοντας γέφυρες του Kalamata Dance Challenge με την παγκόσμια εναέρια κοινότητα.


 


Στο Διεθνές φεστιβάλ συμμετείχε και η σχολή «Victorius karate club» της Ρέας Αρνάρη από τα Ψαχνά ,και για μία ακόμη φορά οι αθλήτριες της σχολής κατέκτησαν μετάλλια με συναρπαστικές εμφανίσεις.


Συγκεκριμένα η αθλήτρια Λειβαδιά Μάρω κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο,η Μυστριώτη Κάλλια ασημένιο μετάλλιο,η Στούπα Βασιλική ασημένιο μετάλλιο,και η Λειβαδιά Ιωάννα χάλκινο μετάλλιο.


Από τον σύλλογο «Victorius karate club» συμμετείχαν επίσης οι αθλήτριες Σούφρα Μαρία,Σπύρου Μακρίνα, και Στάμου Κωνσταντίνα. 







psaxna.gr

Σχόλια